Önéletrajz


Sokszor kérdezik meg tőlem, hogy miért lettem pont felszámoló?


Válaszként 3 dolgot tudok megemlíteni.

 Elsőként azt, hogy vállalkozó, cégvezetőkből álló családból származom, így adott volt, hogy tanulmányaimat is a közgazdasági területen folytassam.
Másodsorban azért, mert gyermekkoromtól kezdődően a gazdaság több területére, így a szórakoztatóipar, a vendéglátás, a pénzpiac, a kereskedelem és a termelés területeire is ráláttam vezetői, tulajdonosi szemüvegen keresztül családi kötődésem révén. Így adódott, hogy olyan területet, olyan feladatkört keressek, amelyben nem szakadok el a már látottaktól, családom által tapasztaltaktól.
Harmadrészt azért lettem pont fizetésképtelenségi szakértő, mert így lehetőségem nyílik arra, hogy másokon segítsek, munkahelyeket mentsek meg, gyarapítsam a közvagyont a költségvetési bevételek megtartása, növelése révén, továbbá a nehéz helyzetbe került társaságok termelési eszközeit új, megfelelő alapokra helyezve forgassam vissza a termelésbe, ezáltal a gazdasági körforgásba.

 Tanulmányaimat több hazai és külföldi felsőoktatási intézményben végeztem, melyek eredményeként diplomát szereztem a Szolnoki Főiskolán banki szakirányú kereskedelmi szakos közgazdászként, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogi szakokleveles közgazdászként, a Université Paris-X Nanterre egyetemen mint Management et gestion des entreprises PME-PMI (kis- és középvállalkozások szakértő gazdálkodási management szakon), továbbá a Corvinus Egyetemen felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdászként. Tanulmányokat folytattam ezen kívül a Nemzetközi Bankárképző Központban is, ahol a felsőfokú bankszakmai program is sikeresen elvégzésre került.

 Főiskolai és egyetemi tanulmányaim közben és után pénzügyi területen működő nagyvállalatoknál helyezkedtem el és dolgoztam összesen 12 évet értékesítési vezetőként, fiókvezetőként, megyei igazgatóként, régióigazgatóként, továbbá üzletfejlesztési igazgatóként. Emellett felszámoló szervezeteknél is sikerült 3 év gyakorlati tapasztalatot szereznem, ezzel rálátva a fizetésképtelenségi szakértői munka összetettségére és szépségére.

Jelenleg kettő, a felszámolók névjegyzékén szereplő szervezetel állok szerződéses kapcsolatban és végzem napi rendszerességgel fizetésképtelenségi szakértői tevékenységemet.

 Köszönettel tartozom számos felszámoló kollégámnak, akik megtanítottak a szakma fortélyaira, megalapozták tudásom és támogattak a továbbfejlődésben. Ez, és a 12 év pénzügyi gyakorlatom, továbbá hazai és nemzetközi tanulmányaim segítettek hozzá ahhoz, hogy a szakmámat tiszta lelkiismerettel, professzionálisan, maximális elhivatottsággal végezhessem.